Vytržení - Jensen, Liz (Fleet (Kniha Zlin), 2013)
Terapeutka Gabrielle Foxová zůstala po nehodě na vozíku, ale chce se co možná nejdříve zapojit do normálního života. A v léčebně pro psychicky narušené mladé delikventy je o pracovní síly nouze vždycky. Jednou z Gabrielliných pacientek je i charismatická Bethany Krallová, která ubodala vlastní matku k smrti a myslí si, že doká že předpovídat přírodní katastrofy. Gabrielle se musí vyrovnat pře devším sama se sebou a snaží se nepustit si Bethany k tělu, jenže postupně přichází na to, že dívčiny předpovědi možná nejsou jen vý myslem nemocného mozku. Ale jak o tom přesvědčit ostatní? A i kdyby jí uvěřili, lze odvrátit blížící se apokalypsu?