Dracula. Komiks - Stoker, Bram, 1847-1912 (Edice světových autorů (Levné knihy KMa), 2012)
Trpíte nočními můrami, strachem ze tmy nebo nespavostí? TENTO KOMIKS NENÍ NIC PRO VÁS! Cítíte, jak se na krajinu snesla noc? Jak pomalu a potichu mrazivá mlha roztahuje svou chladnou náruč? Ptáci přestali zpívat. Dusivé ticho zalilo celé okolí. Dnes opět něco nepřirozeného a zlého chodí okolo domu a číhá na neopatrné duše. Rozsviťte světla, zamkněte dveře, zatáhněte rolety, schovejte se pod peřinu.