Poslušná dcera : příběh čtyř generací íránských žen - Darznik, Jasmin, 1973- (Ikar, 2011)
Jasmin po otcově smrti náhodou objeví starou svatební fotografii své matky Lílí. Matce na ní asi čtrnáct a její ženich není Jasminin otec. Tak začíná barvitá pouť minulostí, na niž se užaslá Jasmin vydává poté, co její matka konečně prolomí dlouholeté mlčení...