Láska po kapkách - Prokšová, Jitka, 1962- (MOBA, 2011)
Jaké důvody vedou současné třicátníky k rozhodnutí žít jako single? Není to spíš nechtěná volba a trest za přílišné váhání? Tyto i jiné otázky nabízí čtenáři nová próza Jitky Prokšové Láska po kapkách. Je příběhem Luisy a Richarda - příběhem dvou osaměle žijících lidí, kteří se kdysi poznali za tragických okolností a po letech na sebe náhodou znovu narazili v menze mnichovské univerzity.