Visálci : vtipné papírové figurky - Kipp, Angelika (Topp, 2009)
V knížce se to hemží více jak šedesáti veselými zvířátky a postavičkami z papíru, které jsou opatřeny dřevěnými kolíčky na prádlo a můžete je kamkoli připevnit.