Tajemství žlutého kufru - Scheffler, Ursel (Detektiv Klubko, 2009)
Zapoj se do pátrání a vyřeš záhadu zmizelého kufru s klenoty. Detektiv Klubko prokoukne zatraceně dobrý plán loupeže banky a nenechá se zmást ani strašidlem na zámku.