Tajemství - Garwood, Julie, 1946- (OLDAG, 2007)
Judith Hamptonová, krásná a zároveň cílevědomá anglická dívka, slíbila své skotské přítelkyni z dětství, že jí bude stát po boku, až nastane čas narození jejího dítěte.