Budu tvůj stín - Dreyer, Eileen (Klokan (Alpress), 2008)
Úspěšná spisovatelka detektivních románů Chris vede na malém městě v Missouri šťastný život - obklopena přátelskými sousedy, na vrcholu kariéry a vyrovnaná sama se sebou. Poklidným a spokojeným dnům učiní konec jediný telefonát. Policejní vyšetřovatelka ji informuje, že byly spáchány vraždy, ktetré se už jednou staly: v jejích knihách.