Královská vášeň - Blake, Jennifer, 1942- (Baronetka (Baronet), 2008)
Louisiánská kráska Mara Delacroixová na prázdninovém pobytu v Paříži v důsledku neopatrné hry v kasinu padne do rukou vyděrače. Svůj dluh si má odpracovat tak, že bude sloužit jeho dalším nekalým záměrům...