Ségry a čáry na rodiče / [z německého originálu ... přeložila Michaela Škultéty] - Brezina, Thomas, 1963- (Klukům vstup zakázán, 2008)
To je děs! Tinka a Lissi si zoufají. Jejich rodiče jsou tak staromódní. A jak nemožně se oblékají! Najdou se někde na zeměkouli ještě tragičtější exempláře? To sotva, a tak se s nimi tedy bude muset rychle něco udělat.