Malý princ a Planeta hudby : nová dobrodružství inspirovaná nes mrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho - Dorison, Guillaume (Mladá fronta, 2012)
Obyvatelé města jsou závislí na hudební továrně, kde se vyrábějí nástroje. Eufonie, umělkyně, která svým zpěvem řídí tovární výrob u, však už nějakou dobu zpívá falešně a z továrny vycházejí nebezp ečné nástroje chaosu. Malý princ tuší, že se za vším zase skrývá d ílo zlého Hada, který se snaží zničit všechny planety ve vesmíru. Musí zasáhnout včas, aby se Notové nestřetli ve válce se svými zap řisáhlými nepřáteli Květíky a nezničili si prostřednictvím nástrojů chaosu svou planetu sami.