Narcis v řetězech : Anita Blake. - Hamilton, Laurell K., 1963- (Fantastická Epocha, 2012)
Další dobrodružství Anity Blakeové, lovkyně upírů a ženy s nerozhodným srdcem. "Poslední věc na tomhle světě, kterou potřebuju, je další chlap, který by se mi pletl do života. Nevím, co mám dělat s těmi dvěma, které už mám. Skutečnost, že jeden z nich je upíří vládce města a druhý ulfrik, vlkodlačí král, je jen část toho problému. Už to napovídá, jak hlubokou jámu si pod sebou kopu"...