Motorkáři - Muchamore, Robert (Cherub, 2012)
Motorkářské gangy tvoří vlastní svět se zákony, které je staví do protikladu k okolnímu světu. Tentokrát tři agenti CHERUB - James, Lauren a Dante - mají za úkol infiltrovat do nejmocnější motorkářského gangu Pirátů a zjistit, jakým způsobem gang pašuje do Británie zbraně a drogy. A protože jde o obrovské peníze, jde samozřejmě i o život. To platí především pro Danta, který má s Piráty už roky nevyřízený účet.Jedenáctý příběh Cherubů, dětské jednotky spadající pod britskou špionážní agenturu MI5, kteří se musí pokusit zlikvidovat zločinecký motorkářský gang. Nebude to jednoduché, ale Dante o gangu ví z vlastních zkušeností víc, než kdo jiný.