Transmetropolitan. Někdy příště. - Ellis, Warren, 1968- (BB/art komiks, 2012)
Je třeba prásknout dveřmi!Sláva! Nic jiného z vás paranoika v totální deziluzi neudělá s větším gustem - a veMěstě budoucnosti teď není nikdo slavnější, než megapopulární zuřivý reportér SpiderJerusalem! Spider toho má tak akorát dost. Stala se z něj karikatura, postavička z televize, celebrita, kterou všichni znají a nikdo už ji nebere vážně. Tak takhle tedy ne ...