Štvanice. Alfa a Omega - Briggs, Patricia, 1965- (Fantom Print, 2012)
Knihou Štvanice z další fantasy série Alfa a Omega autorka opět potěší milovníky vlkodlaků. A také všechny fanoušky předchozí mimořádně úspěšné řady knih s Mercy Thompsonovou v hlavní roli.I