Barbie. Popová hvězda - Woods, Freya (Barbie, 2012)
Barbie a její kamarádky Nikki a Tereza jsou plné očekávání. Setkají se se svou nejoblíbenější popovou zpěvačkou, Scarlett Star! Barbie vyhrála zvláštní vstupenky a tři kamarádky se chystají prožít úžasný večer v zákulisí popového koncertu. O několik hodin později, po náročném zkoušení, stojí na scéně, oblečené do nádherných šatů, a zpívají - společně se Scarlett Star!