Panika - Canevari, Rossella, 1969- (Euromedia Group - Knižní klub, 2011)
Pětatřicetiletá Bianca žije s Edem, svým bývalým psychoterapeutem, a má povolání, které ji těší. Často se jí však vrací vzpomínka na smrt matky a začnou ji sužovat záchvaty paniky. Odmítá psychofarmaka, pomoc hledá na internetu a přes nejrůznější blogy se dostane k člověku, který jí možná dokáže pomoci. Tajemný Arké ji postupně učí, jak se má postavit minulosti a paniku překonávat... Mimořádně úspěšný román, doplněný odborným doslovem, je poutavý a má velmi aktuální téma, neboť strach, různé obavy a návaly paniky jsou v současnosti velmi rozšířené.