Toulavá kamera 12 - Toušlová, Iveta, 1968- (Freytag & Berndt : Česká televize, 2011)
I dvanáctý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu obsahuje padesát poutavých reportáží. Zavedou vás do hradů a zámků, prohlédnete si neobvyklá muzea a pozoruhodné přírodní úkazy. Také se projdete či projedete malebnou krajinou, historickými městečky a vesnicemi a poznáte nadšené a šikovné lidi, kteří se věnují zapomenutým řemeslům nebo netradičním koníčkům. Reportáže jsou doplněny fotografiemi, inovovanými mapami a praktickými informacemi.