Skandální - Robards, Karen (Domino, 2011)
Když se lady Gabriella Banningová dozví, že její nevlastní bratr Marcus zahynul na cejlonských čajových plantážích, ocitá se v nezáviděníhodné situaci: ona i její mladší sestry brzy zůstanou zcela bez prostředků. Rodinné bohatství totiž připadne nejbližšímu mužskému dědici, v tomto případě vzdálenému bratranci, zatímco sestry Banningovy nedostanou jediné penny. Nechce-li, aby i se sestrami skončila jako chudá příbuzná, musí jednat rychle. Rozhodne se předstírat alespoň na čas, že je Marcus dosud naživu, aby její sestra Claire nezmeškala plesovou sezónu a mohla si najít zámožného ženicha.