Dobrý proti severáku - Glattauer, Daniel, 1960- (Host, 2010)
Nezvyklá korespondence prostřednictvím e-mailu, kterou lze vést jen s osobou naprosto neznámou. Muž a žena se stále více sbližují, až si nevyhnutelně musí položit otázku: snesly by milostné city, které rozkvetly v e-mailech, i osobní setkání? A co by se stalo, kdyby ano?