Mayské proroctví - Reading, Mario (Víkend, 2010)
Před šesti měsíci riskoval Adam Sabir život, aby nalezl Nostradamova ztracená proroctví. Teď se vydává proti proudu času, aby odhalil jejich tajemství. Předpovězené se začne naplňovat...