World of WarCraft. Kruh nenávisti - DeCandido, Keith R. A., 1969- (World of Warcraft, 2010)
Plamenná legie byla poražena a o východ Kalimdoru se dělí dva národy: orkové v Durotaru, vedeni náčelníkem Thrallem, a lidé v Theramoru, vedeni mocnou čarodějakou - lady Jaine Proudmoore. Avšak křehký mír mezi lidmi a orky se hroutí: náhodné útoky proti durotaru dávají tušit, že lidé se rozpomínají na svou nenávist vůči orkům. Jaina s Thrallem musí odvrátit katastrofu než nenávist vzplane na obou stranách - a Kalimdor se bude zmítat ve strašlivé válce...