Zuzka a poníci. Divoký koník - Mueller, Dagmar H., 1961- (Fragment, 2010)
Zuzka miluje poníky ze všech zvířat nejvíc. Ve škole se ale začnou hromadit problémy a Zuzka potřebuje pomoc od kamarádů, nebo bude muset opustit stáj.