Tajné sexuální fantazie švédských žen - Janouchová, Kateřina, 1964- (Mladá fronta, 2010)
Poznejte zákoutí ženské duše Kniha, kterou právě držíte v ruce, je jedinečná. Najdete v ní stovku sexuálních fantazií, jejichž autorkami jsou ženy z celého Švédska. Ženy z různých věkových kategorií a společenských vrstev se zde svěřují s tím, co je vzrušuje - a jdou bez zbytečného opisování přímo k věci. Kdy a kde k nám sexuální fantazie přicházejí, je značně individuální. Jednu věc však máme všechny společnou - málokdy jsme ochotné se o své sexuální fantazie s někým podělit. Jsou naším tajemstvím. Máme je schované na tom nejskrytějším místě svého nitra, kam nikdo cizí nesmí. Tedy alespoň tomu tak až doposud bylo.