Mrazivé hříchy. - Hooper, Kay, 1957- (Klokan, 2009)
Druhá kniha Krvavé trilogie (navazuje na "Mrazivé sny"). V řece pod městečkem Grace se začínají objevovat mrtvoly. Jejich těla jsou navenek neporušená, ale všechny kosti jsou rozdrcené na prášek. Agent FBI Bishop tuší, že za neobvyklými zločiny stojí psychopatický vůdce sekty Církev věčného zatracení, avšak nemá sebemenší důkaz. Proto se senzibilka Tessa vydává za bohatou vdovu a jako nástraha se vypraví do jámy lvové.