Zpěv sirény - Proctor, Candice (Klokan, 2010)
Život vikomta Sebastiana opět naplňují mnohá vzrušující tajemství. Při novém vyšetřování se nechá strhnout magickou atmosférou starého Londýna a nechybí mnoho, aby uvízl v síti zlých intrik. I luxusní salony vznešených aristokratů jsou totiž plné neřádu stejně jako špinavé londýnské doky! Nejlákavější záhadou zůstává srdce Sebastianovy lásky Kate, které skrývá netušené překvapení.