Když Dinosaurům někdo umře : malá knížka o velkých starostech pro malé i velké - Brown, Laurie Krasny, 1945- (Cesta domů, 2010)
Dinosaurům někdo umřel. vám ne? Ale ano. Naše rodiny vypadají velmi podobně. Nikdo nejsme na světě napořád a každý se několikrát v životě setkáme s tím, že nám zemře někdo milý a hodně blízký. Ztratí se nám člověk, jehož život byl s naším hodně propleten, a teď nám moc chybí.