Okouzlit krásku - Jordan, Nicole (Domino, 2009)
Okouzlující Roslyn velmi dobře ví, že skutečné štěstí lze nalézt pouze v manželství uzavřeném z lásky a její srdce je zcela oddáno hraběti ze sousedního panství. Protože však není naivní dívenka, nezavírá oči před nepopiratelnou pravdou: gentlemani dávají přednost vášnivým nocím s milenkami než chladnému manželskému loži. A Roslyn se nehodlá stát přehlíženou manželkou, to tedy ne! Odhodlána nalézt klíč k trvalému udržení touhy a náklonnosti svého budoucího chotě osloví Drewa Moneriefa, vévodu z Ardenu, aby ji zasvětil do tajů milostného umění.