Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí? - Pešková, Miriam (Amenius, 2008)
Kiha Bříško, bříško, kdo v tobě bydlí provází čtenáře prenatálním vývojem dítěte od samotného početí až po porod. Autorka citlivým a nenásilným způsobem seznamuje čtenáře s jednotlivými stupni vývoje lidského plodu.