Iveto, sbohem-- : Iveta Bartošová očima důvěrnice - Dvořáková, Zlata Golda (XYZ, 2010)
Iveta Bartošová - kdysi princezna českého popu, dnes smutná hrdinka bulvárních listů. O jejích vzestupech i pádech vypovídá Ivetina dlouholetá spolupracovnice a chůva syna Artura - Zlata Golda Dvořáková. Přestože se po letech nerozešly zrovna v nejlepším, Golda hovoří o zpěvaččiných peripetiích bez zášti, avšak zcela otevřeně. Popisuje to, co skutečně s Ivetou a jejím synem prožila, co viděla na vlastní oči. Podává svědectví o tom, jak se snažila pomáhat, a nejvíce lituje okamžiků, kdy její snaha narazila na zpěvaččino paranoidní chování. Příběh Ivety Bartošové (sestylizovaný z výpovědí bývalé chůvy novinářem Davidem Zápalem) ukazuje, jak lze zničit sebe sama - kariéru, domov i rodinné štěstí. Otevřená výpověď jednoho z někdejších Ivetiných a Arturových "nejbližších lidí" čtenáře zaujme, překvapí i vyděsí a věřme, že i mnohým pomůže otevřít oči a přiznat si své vlastní problémy.