A odpusť nám naše viny-- : (historický thriller) - Sardou, Romain (Argo, 2003)
Píše se rok 1284 a do Draguanu, nevelké diecéze poblíž jihofrancouzského Toulouse, příchází svérázný kněz Henno Gui, aby se ujal správy odlehlé farnosti uprostřed močálů, o níž okolní svět už přes třicet let nemá žádné zprávy.