Galantní protivník - Becnel, Rexanne (Klokan, 2010)
Lady Lilliane byla zaslíbena siru Corbettovi, dřív než se jejich rody staly úhlavními nepřáteli. Po letech si Corbett přijede pro to, co mu právem patří, ale Lilliane se vzpírá dopustit, aby se nenáviděný snoubenec stal vládcem jejich panství. Pomalu se jí však do mysli vkrádají pochybnosti. Ovládne udatný rytíř její srdce?