Křič! : všechno bylo možná úplně jinak - Rose, Karen (BB/art, 2009)
Vartanian je odhodlaný objasnit brutální vraždu, která zřejmě souvisí se třináct let starým zločinem jeho bratra Simona. Daniel je přesvědčený, že pachatelem je někdo ještě zvrácenější než jeho bratr. Je odhodlaný dávnou záhadu rozluštit. Musí se ale probírat i minulostí vlastní rodiny. Setká se se zdravotní sestřičkou Alex, která se potýkala s podobnými problémy a zajistí, že vrah se zajímá i o ni. Brzy se pátrání mění v záchranu milované ženy.