Holubice lásky - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka (Baronet), 2009)
Nolita se stává společnicí na nádherném sídle Sarle Park. Obrovský dům jí však nahání strach, paní domu, markýza, ji pokořuje a markýz, její syn, je neomalený. A jeho malá dcerka, která má zdědit po americké babičce velké jmění, je problémem pro každého. A než se Nolitě podaří změnit životy všech, kteří zde bez lásky přežívají, bude muset čelit velkému nebezpečí a překonat mnoho úzkosti. Aby nakonec našla své místo vedle markýze zahrnuta jeho sladkými polibky.