Svět medvídka Pú - Hauserová, Eva, 1954-; Palowská, Květa (Disney medvídek Pú, 2009)
Ve Stokorcovém lese se pořád děje něco, o čem stojí za to vyprávět. Poslechněte si, co všechno se Pú dozvěděl na procházce, jak Pú hlídal Klokánka, jak se Tygr stěhoval do nového domu, jak byl Pú poprvé u lékaře a jak Pú se svými kamarády vítali zimu.