Kniha lží - Meltzer, Brad (BB/art, 2009)
Kainovo znamení nelítostného vraha. Začíná honička za první vražednou zbraní na světě a tento závod vrací Cala Harpera zpátky do minulosti. Seznamuje se s pravdivým příběhem Kaina a Ábela, s osmdesát let starou nevyřešenou záhadou, a dostává se na stopu vražedné organizace operující v minulém století pod názvem Vůdce. Co má společného Kain, největší padouch v dějinách lidstva, se Supermanem, největším hrdinou všech dob? Co mají tyto dvě vraždy spáchané v rozmezí tisíce let společného? To nám objasní Brad Meltzer ve svém čtivém románu, jehož precizně vypracovaná zápletka bere dech