Perly krásné hraběnky - Birkner-Mahler, Frieda, 1891-1985 (MOBA, 2009)
Architekt Karl Gützner dostane zakázku na renovaci starého zámku. Objednavatelem je Bill Steinweg, který vydělal miliony jako chovatel ovcí v Austrálii. Nikdo však nemá ani tušení, proč se tento starý muž rozhodl koupit právě tento německý zámek. Když už je rekonstrukce téměř dokončena a Australan se chce se svou krásnou dcerou nastěhovat, odehrají se v zámku podivné události, do kterých je zapletena hraběnka Theodora, dřívější majitelka zámku...