Bydlíme s kočkou : prakticky, příjemně, vkusně - Götz, Eva-Maria (Domácí mazlíček, 2006)
Nabízíme vám řadu praktických nápadů a změn, které pro vás nebudou znamenat nic převratného, ale vaše kočka je velmi ocení. Dozvíte se, co je kočičí "televize", jak jsou důležitá doupata, tunely a skrýše, tichá místečka i svět shora. Kam správně umístit kočičí záchodek, škrabadla a vyhlídky. Jedna kapitola je určena i těm, s nimiž kočka sdílí zahrádku. Najdete zde i informace o nebezpečích, která na kočku číhají a okolnostech, za kterých se může ztratit. Knihy je doplněna dvěma stránkami pro bystré děti.