Tajemná kočka Ka a tudorovský poklad. - Jarman, Julia (Mladá fronta, 2009)
Dobrodružné putování časem s tajemnou kočkou...Druhá část volné série o podivuhodné kočce Ka, která umí mluvit a psát na počítači, zavádí čtenáře do Anglie za vlády Tudorovců.