Lovci smrti : historie Protidrogové brigády očima jejího velitele plukovníka Jiřího Komorouse - Komorous, Jiří (Naše vojsko, 2009)
Autor knihy plk. JUDr. JIŘÍ KOMOROUS, dlouholetý šéf Národní protidrogové centrály služby kriminální policie a vyšetřování ČR, čtivou formou přibližuje nelehké počátky jejího vzniku a budování, ale také nás seznamuje s řadou akcí, zaměřených na potírání drog v České republice. Na mnoha příkladech ukazuje, jak droga dokáže absolutně rozložit osobnost jedince.