Dobrý pejsek pro kokínko přeskočí i přes hovínko : neslušné básničky pro chlapečky a holčičky - Hynek, Vilém (Barrister a Principal, 2008)
Výbor básní ze dvou autorových sbírek, Neslušné básničky a Lamy jsou tlamy aneb jazykoLAMY. Přestože kniha nese podtitul "neslušné básničky", jde o knížku milou a laskavou, probouzející u dětí chuť k hraní si se slovíčky, k laškování s jejich významy a experimentování s rytmem.