Kruhy v obilí : posvátná geometrie a poselství Matky Země. - Weber, Eckhard (Eminent, 2008)
Kruhy v obilí jsou fenomén, který fascinuje lidi po celém světě. Jejich výskyt je vedle Anglie popsán každý rok na desítkách míst celé planety. V této knize nejde v první řadě o to, aby tyto nádherné útvary byly zdokumentovány nebo aby byl popsán stav nebo změny stébel - a to přesto, že obsahuje zřejmě nejúplnější kolekci dokumentů a fotografií.