Podvod při castingu - Wich, Henriette (Tři holky na stopě, 2008)
Stovky pohledných dívek předstupují před přísnou porotu, která posoudí jejich pěvecké umění, a jen hrstka z nich se dočká vytouženého cíle - dostanou se do dívčí pěvecké skupiny a stanou před televizními kamerami. Zkrátka, budou slavnými! Jenže - které to budou? Tento výběr, tedy casting, vyvolává naděje, mnohdy také vhání slzy do dívčích tváří. Porota totiž rozhoduje prapodivně! Jedné dívce nepomůže ani perfektní výkon, jiná se dostane do dalšího kola k údivu všech diváků. Jak je to možné? Kim, Franziska a Marie se snaží tuto záhadu objasnit...