Hrad : letopisy obléhání - Farmer, Derek, 1949- (Junior, 2008)
Když vojsko oblehlo hrad, nevrátili se vojáci domů dříve než za několik měsíců. Hrad představoval složitě fungující systém, ve kterém každý jeho obyvatel hrál přesně určenou roli. A nejinak tomu bylo na straně útočníků. Chcete se dozvědět, co to byl donžon? Balista? Prak či katapult? A jak se obléhaný hrad nakonec dobýval? Poučení najdete v knize Hrad - Letopisy obléhání.