Zločinci - Deary, Terry, 1946- (Děsivé dějiny - příručka, 2008)
Seznamte se s těmi nejhoršími padouchy a objevte cestu lemovanou strachem a utrpením, kterou prošli gangsteři, hrdlořezové a jiní vyvrhelové dřív, než se černým písmem zapsali do dějin. Dozvíte se například, kdo se bavil trháním nosů, který panovník servíroval vnitřnosti na zlatém podnose nebo jak může ze zabíjení sekerou vzniknout balet. Děsivé dějiny nikdy nebyly tak hrůzostrašně barevné!