Panoptikum hříšných lidí - Marek, Jiří (Knižní klub, 2008)
Soubor Panoptikum hříšných lidí je druhou knihou z třídílné série spisovatele Jiřího Marka, kterou doplňují Panoptikum starých kriminálních příběhů a Panoptikum Města pražského.