Kdo má smysl pro nesmysl - Havel, Jiří, 1924-2016 (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2007)
Kvízy, hádanky, přesmyčky, doplňovačky i všemožně zapeklité otázky. Knížka zaujme, pobaví, a zároveň nutí k přemýšlení a k tvořivé práci s češtinou. Je pestrá a veselá, úkoly jsou snazší i náročnější, ale nebojte se, na konci knihy nechybí rozluštění.