Teta to zase plete - Březinová, Ivona, 1964- (První čtení, 2007)
Volně navazuje na titul "Teta to plete". Pokud chcete vědět, co všechno provedla teta Běta s osmi známými pohádkami, tak neváhejte a pusťte se do čtení. Třeba se vám podaří zašmodrchané pohádkové klubíčko správně rozplést.