Svět Dana Browna ; pravda skrytá za fikcí : s ilustrovaným průvodcem místy, popisovanými v příbězích Roberta Langdona - Cox, Simon, 1966- (Euromedia Group - Knižní klub, 2007)
Průvodce světem tajemství, záhad a intrik, které inspirovaly Brownovy romány Andělé a démoni a Šifra mistra Leonarda.