Nováček - Muchamore, Robert (Cherub, 2007)
Teroristka nepouští do bytu neznámé lidi, protože by to mohli být tajní policisté nebo agenti rozvědky, ale její děti si vodí domů kamarády, a všichni pak pobíhají celým bytem. Teroristka netuší, že jedno z těch dětí nastražilo do každé místnosti v jejím domě štěnici, zkopírovalo si všechny soubory v jejím počítači a ukradlo jí adresář. Dítě pracuje pro CHERUB, dětskou jednotku britské tajné služby.